Discografie

MIJN ERVARINGEN


Henry heeft in zijn carrière als zanger al vele mooie momenten mogen verzamelen. Van kleine feesten tot grote podiums heeft hij zijn publiek mogen vermaken met zijn muziek en enthousiasme. Hieronder een greep van wat Henry allemaal heeft mogen doen.

.


VIDEOCLIPS


TELEVISIE


Buiten dat zijn clips te zien zijn op de bekende kanalen als TV oranje en YouTube heeft Henry meegedaan aan de TV opnamens van de laatste editie van Bloed zweet en tranen. Uit de duizenden inzendingen wist hij het met zijn audities te schuppen tot de laatste 90 kandidaten. Ondanks hij niet werd uitgezonden was dit één van de mooiste TV ervaringen uit zijn zang carrière.

DISCOGRAFIE


Henry Huijsmans heeft reeds de nodige singles op zijn naam staan. Al weet Henry dat het moeilijk is om door te breken in de Nederlandstalige muziek. Eén ding staat voorop, Henry heeft veel plezier in dat gene wat hij doet als zanger entertainer, en hoopt dat u op dezelfde manier kunt genieten van zijn muziek. Wellicht is het Henry gegund om Nederland kennis te laten maken met een hele gewone jongen met een warme zuivere stem. Hieronder een greep uit zijn discografie.

Titel:   HIJ ZAL ER ZIJN

Jaar:   2019

Label: AKMP

Titel:   DAG M'N LIEVE SCHAT

Jaar:   2011

Label: VNC

Titel:   IS DE LIEFDE DAN VOORBIJ

Jaar:   2009

Label: VNC

Titel:   KOM ZEG NOU JA

Jaar:   2008

Label: VNC